Eu nu mi-am facut cont pe acest forum minunat ca sa-i atac pe "grasu" sau pe "osutafaraunu", ci pentru a stopa activitatea satanica a userului "penticostalul", care prin ceea ce invata, otraveste crestinii slabi de cuget. Dumnealui are un discurs nociv, prezentand invatatura conform careia sunt de dorit manifestari supranaturale de tip extatic pentru oricine, iar invataturile biblice nu sunt deloc importante (in felul acesta catolicul care incepe sa vorbeasca in limbi ramane catolic, baptistul ramane baptist, ortodoxul ramane ortodox si fiecare crede/practica exact ca inainte)---> "duhul" miscarii carismatice de reinnoire, nu aduce la unitate de invataturi ! "duhul" aduce manifestari ciudate si atata tot! este un duh ecumenic, care serveste intereselor demonice ale celor care conduc din umbra afacerile acestei lumi desacralizate. Eu stiu ca acest "duh" nu este compatibil cu invataturile adventiste care respecta principiul biblic de la Efeseni 4:4 unde scrie ca trupul (biserica) e unul si pe langa original, a fost profetit ca vor exista falsuri : "alti isus", "alt duh" , "alta evanghelie" - 2 Corinteni 11:4.
"Penticostalul" nu cheama la original ci inoculeaza ideea ca manifestarile acestea (pe care nu le precizeaza cu exactitate, lasa sa se inteleaga ca si manifestarile carismatice "slain in the spirit" ar fi tot de la Domnul) sunt "pecetea" si modul cum putem recunoaste pe cei ai Domnului. Nimic mai fals! cei care respecta invataturile apostolilor sunt "originalul" (2 Tes 2:15), nu cei care se dedau practicarii unor fenomene dubioase si daca-i intrebi de invatatura, unul iti spune intr-un fel, altul in alt fel, deci "evanghelii" diferite.
1 Timotei 1:3 După cum te-am rugat, la plecarea mea în Macedonia, să rămâi în Efes, ca să poruncești unora să nu învețe pe alții altă învățătură
Last edited by Profetul de carton; 26.02.2012 at 11:27:51.
|