Eu cred ca nu va ncepe nici atac nici de colo nici de colo ci alt razboi - acela cu Gog si Asiria si restu tarilor islamice (din Turcia Azerbaijan Pakistan pina in Etiopia si alte tari din sud) impotriva ..Ierusalimului.
Deci un raboi religios provocat de Dumnezeu.
iar manevrele astea de acum se vor dovedi benefice caci ambasadele si alte locatii din Israel vor fi asfel pregatite pentru evacuare cind situautia va declansa subit.
dar trebuie retinut un lucru -ca grosul trupelor se vor aduna in alta locatie care in trecut a fost un regat cucerit de altul -acest lucru ca semn distingtiv chiar exista in istoia straveche orientala si anume un fost regat care se intindea in mare parte pe teritioriul Pakistanului de azi.
acolo in Pakistan este un depozit - adica o retea de depozite de armament detinut de Al Kaeda in intentia de a ataca India insa nu au destule trupe singuri , daca se va declansa ceva in tot islamul vor avea si trupe cit sa atace aceste doua tari.
daca ei isi vor permite sa atace si India inseamna ca Nato nu prea va interveni si nici Ruisa sau China ci probabil doar partial lasind India sa duca greul.
-dealtfel intre India si Sua exista o intelegere speciala militara legata de armamentul sofisticat, robotizat, si nu cred ca va folosi arma atomica pentru ca Pakistanul pentru ea este un fel de Basarabia care trebuie realipita dar cu siguranta arme chimice vor folosi.
iar razboiul va dura pina la marele cutremur (Iez 38)-urgia justitiara a celor 3 zile de intuneric cele cu intunecarea Soarelui si a Lunii dupa care se vor intimpla cel putin citeva lucruri :
-va f dezarmare generala -7 ani de zile de casare (Iez 39)
-ne vom da seama ca Dumnezeu locuieste in Sion si in Ierusalikm (Ioel 4)
-va veni Iisus.(Matei 24 , etc)
intre timp probabil ca si muntele Maslinilor se va crapa in doua si deasemena locasul sfint si cetatea Ierusalimului va fi deja pustiita de soldatii lui Gog inca de la inceputul razboiului.
tot acum probabil ca va fi si convertirea evreilor (Zaharia 12) si obligativitatea inchnarii din partea tuturor popoarelor (Zaharia 14)
|