View Single Post
Vechi 21.02.2012, 10:47:54
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Subiectul asta chiar ma intereseaza si pe mine ... tare mult as vrea si eu sa castig un banut acolo sa avem de zile negre ... ca in ziua de azi nu poti strange mai nimik si daca Doamne fereste ajunge vreounul din membrii familiei sa isi piarda slujba e vai si amar de capul nostru ... eu nu joc 6/49 ca nu a sanse sa nimeresc nici macar un numar, d-apoi 6 ... si nici la antena 1 nu am luat niciodata bilet ... dar ce mai iau eu sunt lozuri de alea care trebuie sa le razuiesti si daca gasesti 3 semne la fel castigi o anumita suma de bani ... de ex soacra mea a luat un loz de ala si a castigat 500 de lei ... si sper si eu ca prostul sa trag un loz castigator ... in general nu prea am noroc la bani ... dar na poate Dumnezeu considera ca nu imi trebuie acesti bani ...

adevarul e ca acum avem cat sa ne ajunga sa ne platim datoriile lunare si cheltuielile casnice, cu sacrificii, dar multumesc lui Dumnezeu ca e bine, dar asta pentru ca ne ajuta foarte mult bunica mea cu pensia ei, ca daca nu ar fi ea, cu siguranta nu am putea sa ne descurcam cu 3 copii ... revenind cu picioarele pe pamant, sper ca peste vreun an, 2 cand voi termina concediul de maternitate, sa ma angajez si eu ... dar stiu ca e foarte greu cu serviciul in tara asta ... de asta as vrea si eu sa castig ceva ca sa pun deoparte sa avem pentru zile rele ... chiar nici nu stiu ce sa mai fac ... daca sa mai cumpar in continuare sau sa imi vad de viata mea ...

Last edited by Mirela0110; 21.02.2012 at 10:50:19.
Reply With Quote