View Single Post
Vechi 20.02.2012, 22:18:39
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Cristi,zici tu ca bagi putinii banuti,dar si daca dai tunu cum te simti? Esti boier! In fine,nici eu nu sunt deacord cu jocurile astea. Insa ce spui tu despre Super Bingo e naivitate completa,se vede ca n-ai trait printre excroci. Te asigur eu ca nu au dat faliment,ci pur si simplu cine era in spatele acestui joc si-a(u) umplut conturile,iar in final au zis sa mai traga cat se mai poate (cele doua luni de care zici tu,in care chiar daca n-au dat niciun ban,de incasat te asigur ca au facut-o). Crezi ca pe ei ii intereseaza de oameni? Ei traiesc pentru bani si calculeaza totul in bani. Pentru ei viata inseamna bani,ce e greu de inteles? Ca vor plati pentru asta,e alta poveste,nu cred ca subiectul topicului este felul cum si cat vor fi ei chinuiti. Ideea e ca i-a dus capu. Si prosti nu au fost ei,chiar deloc,ci naivitatea oamenilor. Cine i-a pus sa joace? Iti dai seama ca astia de au castigat in ultimele doua luni au cheltuit si banii care-i mai aveau saracii,ca numai in chefuri cred ca au tinut-o. Desi mai mult ca sigur banii si-i vor lua in instanta. Acum depinde si cat de "elegant" au lucrar baietii treaba.
Pe la varsta ta mai jucam cate un loto , cate un loz , cate un pronosport , dar mi-am dat seama ca e pierdere de timp , bani , iar ideea castigului usor nu s-a prins de mine . Acum ce sa-ti spun , daca castigam nu stiu daca mai eram un inversunat al acestor jocuri , dar Dumnezeu mi-a deshis mintea pana la urma , si am (avem ) datoria sa-i "luminam" si pe altii , mai ales ca s-au inmultit aceste asa zise " case de pariuri " si nu numai . Clar este ca cine spera la un castig mare si usor , e in inselare si e un mare puturos , iar sufletul ii este alipit 100% de cele lumesti !