Citat:
În prealabil postat de Daniel_7
Draga crestina,faptul ca m-ai contrazis de trei ori ,iti contrazice insasi afirmatia proprie,si te pune in aceeasi oala cu mine.
Eu m-am rafuit cu o problema de-a lui Vladcat,in speta folosirea neadecvata a unui cuvant,nu inteleg ce vrei de la mine.Am avut un scop precis in interventiile mele,pe care Vladcat l-a inteles.
Lasa falsa smerenie ca nu tine.
|
Eu nu stiu ce rafuieli aveti cu Vlad Cat. Insa ma gandesc ca un adevarat crestin nu ar trebui sa aiba rafuieli. Insa doar asa gandesc eu cu mintea mea. Apoi nu m-am gandit nici o clipa sa va contrazic, ma gandeam ca vorbim ca intre crestini dar iara gandeam dupa mintea mea. Nu am cu nimeni nimic iar postarile mele nu au un scop precis sau o tinta fixa.
Acum ca sa va arat ca nu am avut nici cea mai mica dorinta de contrazicere sa luam prima mea postare raspuns adresata dvs. sa le discutam clar ca sa nu fie cumva urme de indoiala sau de smintire din partea nimanui.
Deci prima:
"
În prealabil postat de Daniel_7
As pune si eu o altfel de intrebare,daca tot avem voie sa punem orice fel de intrebari.
Vrea cineva in viitorul apropiat sau mai indepartat sa ajunga filocalic? Are cineva aceasta intentie ?
In prealabil postat de dobrin7m
As raspunde cu cuvintele:
"Fiti asadar desavarsiti precum Tatal vostru desavarsit este"
Este asadar gresit sa vrem asta? Oare ne indeamna Hristos sa facem ceva care nu sta in putinta noastra?
Eu cred ca adevaratii crestini traitori vor si isi doresc din tot sufletul sa ajunga cat mai aproape de Dumnezeu. Cine nu vrea asta nu este traitor."
Oare v-am contrazis cumva?
Eu am vazut o intrebare si m-am gandit ca vreti sincer un raspuns. Nu mi-am dat seama ca aveti rafuieli cu VladCat.
Acum raspunsul meu vad ca nu va satisface, insa am spus vreun neadevar? Daca nu, si este adevar cum poate un adevar sa nu va satisfaca? Poate un adevar sa fie socotit contradictie?
Cu riscul de a crede iarasi ca sunt falsa, inca odata va cer iertare daca cumva raspunsul meu la intrebarea dvs, a ajuns la inima dvs ca o contrazicere. A vrut sa fie doar un raspuns.
Sincer nu imi place sa ma bag in contraziceri, tocmai pentru ca am invatat de la un traitor ca trebuie sa fugim de contraziceri ca acestea sunt indemnuri de la draci.