View Single Post
Vechi 17.02.2012, 21:14:28
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Vad ca deja te consideri "psihologul" forumului , caci multi ti-au vrut binele si nu ti-au vorbit spre raul tau , dar in caposenia ( boala ) ta , trebuie toata lumea sa te slaveasca , sa te mareasca , sa-ti sopteasca : " cat de destept esti domnule psiholog ! " , ori eu si inca multi pe aici ne impotrivim prostioarei numita : mandrie fara margini si refuzam sa numim psihologia stinta ziditoare , caci vad ca incepi incet , incet , sa-ti impui psihologia , uitand ortodoxia , sau le faci pe amandoua ciulama . . . Ma rog , e optiunea ta , dar te rooog nu ne impune noua asa ceva !
O seara buna , prietene !
Invatati domnule, oricat va doare acolo la locul numit lasitate, invatati sa vorbiti in nume personal, nu in locul a "toata lumea", cum scrieti. Si nu va mai ascundeti dupa "noua" si alti termeni care va folosesc drept paravan sau scut imaginar. Invrajbiti oamenii, asa. Lasati-i sa se exprime fiecare, daca voiesc, ca se descurca si fara sfatosenia voastra!
Eu asa am facut, de cate ori am gasit de cuviinta sa va critic sau sa va reprosez ceva. Am dus singur, exprimindu-mi propriile opinii, disputele cu dumneavoastra.
Faceti macar cat mine, acesta multinsultatul si scuipatul dumneavoastra. Ca de nu faceti nici macar cat mine, atunci vedeti bine, vi se intoarce scuipatul in ochi, ca bumerangul.
Reply With Quote