Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Domnul fie laudat!
Opinia mea este aceasta: cam in acelasi fel in care consuna "clopoteii" cadelnitei in timpul cadirii, cu rasetele, soaptele, barfele si certurile oarecare pe care le auzim, din pacate, in timpul sfintelor slujbe.
Mie imi pare un raport destul de apropiat.
Aceasta-i lumea in care traim aici cu totii! Adica una perfect posibila pentru mantuire, pentru sfintire. Acum depinde de fiecare cum se asaza...
Eu va doresc sa aveti multa rabdare pe acest forum, mult discernamant, multa dragoste. Asa sa va daruiasca Bunul Dumnezeu!
Ma bucur cu tot sufletul ca sunteti aici. Bine ati venit!
|
Multumesc pentru aceste cuvinte. Va impartasesc opinia, si eu cred acelasi lucru. Sper sa ma pot bucura de multele virtuti pe care le-ati enumerat, din belsug, si va doresc asemenea si dvs. Cu o mica precizare totusi: nu cred ca ar fi normal ca intr-un "loc" ca acesta sa trebuiasca sa apelez la indelunga-rabdare prea des, tinand cont ca "aparent" toata lumea se presupune ca are cele mai bune intentii. Nu vi se pare la fel? Am citit si mesaje care numai crestinesti nu sunt, "pseudotribunale" religioase care ii judeca definitiv si irevocabil pe unii ori pe altii ca "au draci in ei" (cum e si cazul acestei postari), ca sunt eretici, ca "danseaza demoni in jurul lor", ii condamna la chinuri vesnice prin ceva groapa din iad... si fel de fel de grozavii de te infiori cum pot iesi din gura unui crestin. Nu-mi pierd vremea citind asemenea lucruri groaznice, ci le voi privi ca uneltiri contra pacii lui Dumnezeu. Ci mesajele ziditoare de suflet si aducatoare de pace imi sunt bineplacute spre lectura.
Sa va binecuvanteze Dumnezeu si Preacurata Fecioara cu indestulare de roade duhovnicesti si sa va astepte cu bucurie in rai!