Lasa mai frate,ce esti platit de sionisti sa vii cu astea acum?
Asta nu e problema majora acum,problema majora e sionismul care prin mass-media distruge crestinismul.Ca sunt sub influenta dracilor acestia,zionistii/sionistii.
Ce treaba am eu cu latini, poate incet incet vine si BC la crestin ortodoxie.
Cel putin Italia nu e stat marioneta in mana Israelului (care e facut de niste iudei fanatici sionisti),ceea ce e mult mai grav decat sa slujesti cu catolici.(asa cum a ajuns Romania,un stat marioneta in mana zionistilor,cu dl Basescu si dl Ungureanu.)
Ai venit cu numele asta judaicesc,spre_rasarit si vii cu probleme false aci sa abatzi atentzia de la ce prim-ministru pro-sionist avem?
Ca doar nu a mai slujit acu de curand niciun ierarh din BO cu catolici .
(mai bine ziceai de acest papa zionist,Benedict al XIV-lea,inselat de duhuri rele,de a mers sa puna in biletel in zidul plangerii).
Sa nu mai zic de modul aberant in care zici "au slujit cu latini" dovedind ca sau esti sub influenta dracilor,sau esti rau-voitor.
Pentru ca si romanii sunt amestecati un pic cu latinii,corect ar fi fost sa zici "care au slujit cu catolici" pentru ca daca esti latin nu esti automat catolic.
Da fratzia probabil esti inselat de draci de vrei sa culpabilezi un intreg neam,pentru o invatatura ratacita mostenita spre a baga probabil invrajbire intre romani si latini,ca sa poata prospera inselatzii de draci zionisti.
Last edited by mihailt; 15.02.2012 at 16:13:20.
|