View Single Post
Vechi 15.02.2012, 08:08:51
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Pe vremea cand citeam acest topic, fara sa am cont activ, am constatat cu stupoare cata otrava imprastie acest domn, userul "penticostal". M-am gandit, cineva trebuie sa intervina si sa-l stopeze, prezentand argumentat, cu dovezi, exact cum stau lucrurile. Deci dumnealui ridica in slavi miscarea carismatica, insa sa recapitulam:
-miscarea carismatica contine neoprotestanti (grupari independente, interconfesionale, unele cu statut de cult in anumite tari), dar si catolici! ei au ca numitor comun, acel blessing, care se primeste cu punerea mainilor si care determina un lesin, cadere pe spate, numita "odihna in duhul". Nu vorbirea in limbi este numitorul comun, deoarece daca cititi marturisirile de credinta ale carismaticilor de orice tip, semnul pentru botezul cu Duhul Sfant nu este neaparat vorbirea in limbi, asa cum o considera penticostalii.
-penticostalii (cel putin cei din Romania, pentru ca in Occident demarcatia intre penticostali si carismatici nu este intotdeauna fixa), sunt contra caderilor pe spate, contra rasului sfant deci contra acelor manifestari care identifica pe carismatici! sa fie clar lucrul acesta, si aveti marturia domnului "ucenic", expusa chiar prin doua mesaje identice.
-------------------------------------------------
asa ca pretentia domnului catolic care a initiat acest topic, este absurda! informatiile oferite de userul "penticostalul" care a facut un talmes balmes incat nu se mai intelege nimic, sunt eronate si prin urmare sunt nocive.