Citat:
În prealabil postat de Raoul
Bun,deci nu negi existenta satelitilor. In cazul asta de ce nu apare nicio poza in care Pamantul e plat (disc)? Oare niciun pilot de avion nu vrea sa spuna adevarul? Absolut niciunul din milioane de oameni care au ajuns la inaltime? etc. etc.?? Esti absurd.
|
Am zis eu că e disc? E ca o semisferă, plat deasupra și rond în fundul apelor... ei de sus văd doar un cerc, și văd soarele și luna apărând de la orizont din pricina unghiului de refracție, căci răsăritul și apusul nu există, sunt doar niște iluzii din pricina unghiurilor introduse de mediul prin care trece lumina.
Deci ei mărturisesc corect ce văd, și ei cred că merg în jurul unei sfere deși ceea ce văd este mereu o zonă plană ce se vede circulară în jos și un spațiu ceresc deasupra prin care ei merg.
Nu au cum să mărturisească un disc, deci din nou demonstrația ta e greșită la fel și credința ta cât și a lor: toți credeți că e glob pentru faptul că treceți mereu prin aceleași locuri deși mențineți direcția... și pentru toți, singura explicație plauzibilă ar fi sfericitatea pământului căci așa au născocit și modelat științificii absurzi ai gLumii.
Ei bine explicația nu este sfericitatea ci finitatea adică suntem într-un spațiu finit... și mititel.
Pentru mai mult, dar ce folos, trebuie să cerem la Creatorul Dumnezeu ca să ne dăruiască El mai mult sau ascultând de El să dăm noi înșine naștere la tot mai mult pe Calea Lui... căci „celui ce crede toate îi sunt cu putință”... inclusiv să asculte ca să se mântuiască și să se nască de sus.