Citat:
În prealabil postat de Raoul
Au mai interpretat altii Scriptura in totalitate ad-literam si s-a ajuns la secte...
Tu ai macar cunostinte minime de astronomie? Spui niste prostii mai mari ca tine!
Decat sa-mi talcuiasca Biblia unu ca tine...
Deja incepi sa jignesci aproape 7 miliarde de oameni cu replica asta.
Am scris mai sus cum sta treaba cu interpretarea Bibliei. Daca ai inceput s-o talcuiesti tu dupa mintea ta ma mir cum de nu ai ajuns la concluzia ca Pamantul e in forma de triunghi sau prisma!
Esti culmea! Sunt deacord ca adevarul e in Scripturi,insa nu vi tu sa-mi talcuiesti Biblia dupa cum te taie capu. Avem atatia sfinti,slava Domnului,numai de tine nu mai ascultasem!
Propun inchiderea topicului!
|
Adică iată ce spui dumneata:
1)...secte
2)?..prostii mai...
3)Decat sa...
4)Deja incepi sa jignesci aproape 7 miliarde...
5)...ma mir cum de...
6)...dupa cum te taie capu...
7)Propun inchiderea topicului.
Are sens să-ți răspund? Nu se vede că nici nu cauți vre-un răspuns? Eu doar am spus că este scris în scriptură pentru orice om și orice minte umană iar tu susții că eu nu știu citi ori interpreta... în timp ce tu nici nu știi ce scrie acolo însă invocând sfinții ca să-ți acopere neascultarea, nu de mine ci de Cuvânt.
Iată deci cum singur demonstrezi că eu am priceput corect, căci dacă n-ar fi așa atunci n-ai fi atât de inchizitorial... dar nu catolic ci din ăla foarte... nu știu... foarte apostol, o ba nu că nu mai e la modă, foarte teolog.
Cine să vă mai înțeleagă... pe voi.
Deci dacă nu e cum vrem noi atunci să cerem închiderea firului de discuție ca nu cumva să otrăvească adevărul pe cei atât de sfințișori și drepți care nu are rost să se sinchisească din moment ce ei știu mai bine decât este scris și cine poate interpreta și cum anume...
Mă întreb dacă îți dai seama ce rezultă din cele 7 păcate capitale ale domniei tale...
O zi bună... pe pământul cel plat la suprafața denivelată și rond în adâncul apelor.