Citat:
În prealabil postat de stefan florin
concluzia asta, ma rog, de unde ai scos-o? Doamne ajuta!
|
Păi dacă nu le-ar fi lene, ar fi citit Scriptura și ar fi priceput ce scrie acolo inclusiv despre pământ, că doar nu e greu de priceput la nivel elementar:
Soarele aduce căldura și vara, iar Luna frigul și iarna iar Stelele aduc primăvara și toamna, funcție de Cuvânt și de pozițiile pe cer în mișcările lor pe deasupra pământului plat denivelat la suprafață și de roza vânturilor, de trandafirul dragostei curate.
Voi nu pricepeți ce scrie în scripturi cum au fost Create că nu le-ați citit deloc însă iată că vă puteți închipui foarte ușor ce scrie în scripturi doar așa după cum v-au formatat explicaționiștii științifici stăpânitori ai gLumii absurde și fățarnice... că e mai simplu să te lași dus de apa strâmbetei.
Iar când viu eu să vă explic ce scrie acolo, și recunosc că așa este precum scrie acolo căci îmi pare că pricep, chiar și din punct de vedere științific susținănd că e foarte corect explicat, voi săriți speriați că vi se năruie visele de stăpânire pe care le aveați gata făurite tot de ei... dacă vă împărtășesc pe Adevărul.
De ce oare vă este atât de frică să recunoașteți că
pământul e plat denivelat la suprafață și rond în adâncul apelor reflectând felul cum s-au rupt apele de ape în ziua aceea de început? Că voi n-aveți minte sau de ce nu puteți căuta? Că trageți concluzii în spiritul și litera... patimilor și năravurilor pe care căutai să le pitiți? Năravurile cui le apărați voi cu atâta forță demni de o cauză mai bună? Știu, vreți să vă ascundeți chiulul de la orele de religie, că altfel nu-mi explic de ce vă arătați atât de convinși de născocelile științificilor și de modelele lor... complet absurde, dar bine demon-strate tuturor fraierilor.
Ce credeți voi că vi se întâmplă dacă citiți și credeți ceea este scris la Facere așa cum este scris acolo? Vă e frică oare că o să fiți acuzați de științifici că sunteți proști? Păi Adevărul și adevărata știință este dată în scripturi... deci nu pricep de ce vă este teamă ca să căutați și să cercetați scripturile să vedeți cine are dreptate...
Vă este mai ușor să vi să pară că pricepeți zeci de manuale groase și absurde și înbârligate decât un capitol din scriptură? Dar voi nu puteți pricepe fiindcă nu credeți...