Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia
Nici eu nu ii inghit pe iehovisti, adventisti sau mormoni, chiar le consider unele invataturi ca fiind non-biblice, ridicole si unele chiar malefice, dar nici nu ii fac/consider "imputiti"...
|
Domnule, nu am spus despre orice biserica ci am facut precizarea: "cultul penticostal"; dumneavoastra stiti ce procentaj de tigani sunt in aceasta grupare religioasa? majoritatea sunt romi. Te duci intr-o biserica penticostala, ca esti invitat, si asa e frumos sa onorezi invitatia, cand intri acolo
parca intri intr-un grajd, pentru ca acei tigani dar si dintre romani (v-am spus, penticostalii sunt rebuturile societatii), nu se spala, cred, niciodata...nu-i fac eu imputiti, dar asa sunt ei!
In alta ordine de idei sunt de acord cu dumneavoastra ca nivelul de malefic e destul de ridicat, atunci nu trebuie sa luptam contra influentei acestor duhuri care bantuie gruparile penticostale si carismatice?
eu imi fac datoria si avertizez pe oricine. Adica vi se pare biblic ca tineri depravati, incarcati de inele si cercei
sa stea la rand, ca sa fie loviti cu podul palmei si sa cada in lesin pe spate? cica asa primesc botezul cu Duhul Sfant...