View Single Post
Vechi 12.02.2012, 17:19:08
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul

1. Nu am fost acolo la fata locului,dar ma gandesc ca,totusi, fiind vorba de sate cu un numar oarecare de fumuri, totusi intrebarea care mi-o pun e : daca toti is oare batrani si bolnavi ???

In toate asezarile alea nu se gasesc si oameni sanatosi si tineri ??? Pe care sa-i vedem, si pe ei cu lopetile in mana ajutand la dezapezirea celor batrani,si a lor ???

2.Aici,e un articolcare arata ca domnul Becali, e singurul om bogat al tarii care a facut ceva concret,mergand in Vrancea cu 12 utilaje mari, si cu 1000 de lopeti,si chemandu-i pe localnici sa i se alature intr-o grupa voluntara de munca !

O initiativa, care ai ii face cinste !
!
Citez pe Corina: ""O mama povestea cum, incercand sa dea zapada la o parte, din cauza pojghitei de ghiata care s-a format pe zapada, a trebuit s-o sparga cu tarnacopul, numai ca acolo unde dadea se facea doar o gaura, fara sa se rupa bucati mai mari. Asadar au trebuit mai multe lovituri de tarnacop intr-un loc destul de mic, iar pentru o suprafata mare, cred ca va imaginati ceea ce presupune… Dar, din pacate, nu se vede din elicopter…""

1. Multumeste lui Dumnezeu ca nu esti in situatia acelora!
2. Cinste lui, daca a facut deja aceste lucruri. Dumnezeu sa-i rasplateasca!
3. Nu e cazul sa incepi sa numeri cati sunt tineri si cati sunt batrani. ACUM e nevoie de ajutor, ingheata oamenii, si tineri si batrani, cata putere sa ai sa misti muntii aceia de zapada? Nu sunt super-men!!!!
Reply With Quote