Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Este pentru a doua oară că mă amenințați cu " report" *-ul și fără motiv. Îmi pare rău pentru turnura pe care a luat-o atitudinea dumneavoastră, dar n-am ce vă face...  dacă așa înțelegeți dumneavoastră un dialog bine "argumentat"...
report mesajelor d-voastra. Mi s-a parut onest sa va spun. V-am dat report post pentru afirmatia defaimatoare la adresa Ortodoxiei de pe topicul "despre suflet su starea omului in moarte", cand ati insinuat ca credinta noastra e insuflata de diavol. Motivele le-am expus in acel
report post pe care-l citeste administratorul forumului. In privinta "harului", n-am vazut niciun dialog argumentat, doar o generalizare in ceea ce-i priveste pe ortodocsi, copiind o informatie de pe un site cu profil penticostal. V-am spus, ne-ati obisnuit cu ironiile si persiflarile d-voastra, dar totul are o limita. Imi pare si mie sincer rau ca afisati un asemenea comportament si nu se poate avea o discutie constructiva cu d-voastra.