Doamne ajută!
Sesiunea s-a încheiat și - atențiune - vine vacanța!!! :)
Acum vorbind serios, cum a fost pentru voi această sesiune? Ce-ați făcut la examene? A fost ușor, sau?... :)
Pentru mine a fost o sesiune foarte dificilă (11 examene, incluzându-le pe cele din presesiune), dar Dumnezeu m-a călăuzit în permanență și, cu ajutorul Său, am promovat cu succes toate cele 11 examene pe care le-am dat. N-o spun ca să mă laud, ci am intenția de a-I mulțumi Domnului pentru că, la fel ca de fiecare dată, a fost alături de mine și mi-a dat putere să învăț cu drag și să merg mai departe cu încă un pas pe acest drum minunat pe care l-am ales. Am învățat lucruri minunate!!! Cu toate acestea, a fost destul de obositor, fiindcă am dat atât de multe examene într-un timp scurt. A fost o provocare interesantă căreia i-am făcut față fiindcă - pentru a folosi un cuvânt minunat al Sfântului Apostol Pavel - toate le-am putut întru Hristos, Cel Care m-a întărit!
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!!!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
|