Citat:
În prealabil postat de ucenic
(1) Nu sunt ofiter in armata ci sunt subofiter la pompieri..
|
Lasa-l sa zica ce vrea. Unii oameni trebuie pur si simplu ignorati. Profetul este doar un om bolnav. Numai daca te gandesti ca si-a facut nu stiu cate usere pe blogul unei femei si a hartuit-o luni in sir cu ideile lui doar doar pentru ca era carismatica, iti poti face o imagine. Repeta intruna acelasi refren fara sa asculte ce spun altii, crezand ca are autortitate absoluta si ca le stie pe toate. Asa ca este ceva ce si pe el il depaseste, nu ai ce sa-i ceri.
Ca suntem vorbiti de rau, nu e asa o mare problema. Intotdeauna se va gasi cineva sa te vorbeasca de rau. Mai rau ar fi daca as fi vorbit numai de bine, caci daca niic pe satan nu-l deranjez e vai de crestinismul meu. Unii se bucura cand vad ca suntem vorbiti; lasa-i sa se bucure. Macar atata bucurie sa aiba si ei, pana vor gasi bucuria lui Hristos. In lume actioneaza legea cererii si a ofertei. Asa ca, daca se aseste cineva doritor de a barfi penticostalii, se va gasi si un profet de carton sa le satisfaca dorinta. Dar nu va convinge decat pe cei care sunt ca el. Si cine are nevoie de parerea celor care sunt ca un profet de carton? Pentru cei care sunt in Hristos, adevarul se vede din avion si ramane neclintit.
Viata merge inainte. Unii se bucura de Hristos, altii de cate o barfa buna, fiecare de ce are. Fiecare sa se bucure cu toata inima, caci viata este scurta si in curand vom da socoteala de felul cum am trait-o.