Daca a vorbi despre Domnul domnilor si Imparatul imparatilor starneste impotrivire mai mult decat sa uneasca atunci inteleg si ma cutremur cand ma gandesc ce duh stapaneste spatiul acesta.
Caut un ortodox sa vorbesc despre Hristos si dau numai peste dogma si traditie; caut un om sa vorbesc de la inima la inima si dau peste repros, acuza sau chiar damnare. Daca Hristos nu este centrul discutiilor noastre atunci ce ucenici ai Lui suntem noi? Plang pe cel ce se cheama ortodox mai mult decat crestin. Caci nu a trecut de barierele mintii incatusate de lege si dogma. Asa cum nici eu nu m-am numit si nu ma numesc penticostal ci caut sa Ii arat Lui ca sunt mai degraba demn de numele de crestin, de ucenic, de rob credincios. Caci in ziua aceea nu se va spune "Bine, dreptcredinciosule, tu cel ce ai pastrat curata invatatura dreptmaritoare" ci se va spune: "Bine rob bun si credincios..." (Matei 25:21)
Vorbele Sf.Ap.Pavel le iau si pentru mine: "...si sa-L cunosc pe El si puterea invierii Lui..."
-------------------------------------------------------------------------------------
Daca Hristos e pentru mine, cine poate fi impotriva mea? Si daca se va ridica cineva, ce ar putea sa-mi faca? Si daca aceluia care i-ar fi ingaduit sa-mi faca ceva imi va lua viata, la ce ar i-ar folosi cata vreme vesnicia mea este in mainile Lui?
--------------------------------------------------------------------------------------
"Cat de multi zic despre mine: "Nu mai este scapare pentru el la Dumnezeu!"
Dar, Tu, Doamne, Tu esti scutul meu, Tu esti slava mea si Tu imi inalti capul!
Eu strig cu glasul meu catre Domnul, si El imi raspunde din muntele Lui cel sfant.
Ma culc, adorm si ma destept iarasi, caci Domnul este sprijinul meu." (Ps. 3:2-5)
Amin.[/quote]
Domnule,
Vedeti ca ati cam depasit masura -"Daca a vorbi despre Domnul domnilor si Imparatul imparatilor starneste impotrivire mai mult decat sa uneasca atunci inteleg si ma cutremur cand ma gandesc ce duh stapaneste spatiul acesta." Ce inseamna asta si va rog fiti mai explicit?
Din moment ce nu va considerati penticostal de ce mai mergeti la ei la biserica?
Nu ar fii mai bine sa reveniti la biserica noastra sau nu suntem destul de crestini pentru d-voastra, ne considerati pagani sa inteleg?
Hristos este in discutiile noastre, d-voastra nu il recunoasteti pentru ca nu faceti parte din biserica Lui, El este prezent, fiind capul Bisericii.
Last edited by TunsDiana; 09.02.2012 at 22:24:58.
|