View Single Post
Vechi 09.02.2012, 10:48:27
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Eu nu sunt de acord cu d-voastra, poate celelalte religii sunt centrate pe bani, dar religia ortodoxa nu este, nu cred ca este nici controlul mintii.
Parerea mea este ca toate religiile sunt axate pe bani dar trebuie sa recunosc ca cultele neoprotestante sunt mult mai vinovate decat ortodocsii in sensul ca ii chelesc de bani pe bietii enoriasi intr-o masura mult mai mare si dau dovada de ipocrizie in ultimul hal! adica le iau initial taxa de 10% asa-numita zeciuiala care este un import vechitestamentar si nu e o obligatie crestina, apoi taxa de cult, taxa de ajutor, daruri de buna-voie etc.etc.
Este un merit al calugarilor ortodocsi ca traiesc in simplitate, chiar saracie am putea spune, comparativ cu pastorii si "lucratorii" neoprotestanti, mai ales carismaticii care fac averi uriase speculand dorinta fireasca a multora sa fie tamaduiti de neputintele lor. Pe langa tamaduiri (care nu exista) primesc la pachet Duhul Sfant, fiind suficient ca un lucrator carismatic sa-i loveasca cu podul palmei si aceia vor cadea pe spate fiind binecuvantati. Nu trebuie sa lupte contra pacatelor, nu trebuie sa staruiasca in rugaciune si sa duca o viata exemplara! Asta vrea satana.