Citat:
În prealabil postat de ucenic
Daca abandonati ambitiile si va asezati asupra celor scrise de mine pe acest topic, ati vedea ca sunt sincer, deschis, statornic si nepartinitor.
Luati de bine ceea ce va zic, sunt crestin, nu am de ascuns nimic.
(1) Prioritatea mea nr.1 este Dumnezeu.
(2) Prioritatea mea nr.2 sunt oamenii (sotia, copii, fratii in Hristos, lumea, vrasmasii)
(3) Prioritatea mea nr.3 este tara (serviciul, taxele, impozitele, cezarul cu tot ce este al lui).
|
Nu domnule ofiter, nu sunteti sincer! prioritatea dvs. sunt banii, pe care-i luati deoarece faceti parte din Armata. Este adevarat ca trebuie sa dam Cezarului ce este al Cezarului, insa Biblia ne spune:
Fapte5:29 Petru și apostolii ceilalți, drept răspuns, i-au zis: „Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni!. Stiti foarte bine ca pana si bucatarii din Armata fac instructie militara si pot fi trimisi sa ucida dupa placul guvernului, dupa cum stabileste un om (presedintele statului) care nu e nascut din nou! Aveti grad militar, trebuie sa va supuneti orbeste ordinelor comandantului, care pot include omorarea unor nevinovati! nimeni nu v-a obligat sa intrati in Armata sa jurati contrar preceptelor crestine, ca va veti da viata unor cauze care nu intra in economia lui Dumnezeu! Puteti fi trimis oricand in Iran daca incepe razboiul, ba chiar si cei din rezerva pot fi mobilizati, daca asa se va considera.
Acum, eu sunt bun si nu fac rau la nimeni, dupa cum este scris:
Efeseni 4:32 Dimpotrivă, fiți buni unii cu alții.
SUA se lauda ca are 5 milioane de botezati cu Duhul Sfant, (adica au vorbit in limbi) si totusi invataturile lor nu se axeaza pe Scripturi, deoarece printre soldati intalnim multi carismatici si penticostali, iar acesti soldati nu duc razboaie de aparare, deoarece SUA nu are nevoie de aparare! ei duc razboaie de cucerire! de ce au intrat in armata, cand stiau foarte bine ce vor face, adica vor ucide? Duhul Sfant de ce nu le-a spus? dvs. ati spus ca ati avut viziuni cu Isus. Daca era Isus, v-ar fi spus primul lucru sa incepeti sa munciti ceva cinstit!