View Single Post
Vechi 09.02.2012, 01:14:52
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Frate drag,tu ai "gresit" din start incercand sa te spovedesti la sfintia sa. Nu trebuie sa cautam duhovnici mari neaparat,toti au har. Iertarea pacatelor tine numai si numai de tine,ca in fond pentru asta este spovedania. Nu cauta lucruri mari si minunate,atata iti spun,urmeaza pe cat posibil calea smereniei. Smerit,smerit,smerit... asta ne duce pe culmile Raiului. Deci tu ai vrut sa te spovedesti la acest parinte,acum te intreb de curiozitate: ti-ai pus vreodata intrebarea el la cine se spovedea?

Doamne-ajuta!
atunci cand am hotarat sa merg la el imi cautam un duhovnic.... am auzit intamplator de el, m-am rugat mult la Dumnezeu sa pot sa ma spovedesc la el numai daca Dumnezeu vrea asta, daca e potrivit pentru mine.... atunci nu stiam mai nimic despre el.... nu am putut... am fost tare mahnit pe moment, nu ma simteam demn, credeam ca sunt atat de pacatos incat Dumnezeu nu ma lasa la un duhovnic bun... asta e inselarea.... dupa vreo cateva luni am aflat ca a murit.... am realizat ca motivul pentru care nu m-am putut spovedi era pentru ca nu mai avea mult de trait..... si nu m-am intrebat niciodata la cine se spovedea..... pentru ca asta nu e un lucru care sa ma intereseze, nu trebuie sa strigam in gura mare cine ne este duhovnic.......

Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!!

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!