Ovidiu,in final ai dat de inteles ca tu te nevoiesti mai multi,pui sufletul pe primul plan etc. Ok,inca o data felicitarile mele. Dar in cazul asta degeaba pui tu tot felul de retete pe aici,caci la tine e un caz mai aparte,nu are de-a face cu generalul (din ce mi-ai dat tu de inteles). Poti trai si doar cu agheasma,anafura si rugaciune,dar asta e altceva. Insa oamenii obisnuiti,care au un stil de viata normal etc. nu pot trai doar cu iarba si seminte. Si tot ce am vrut sa mai spus este ca nu e deloc gresit sa mananci lapte,oua,branza,carne. Drept dovada si Sfanta Scriptura in sensul asta

Mare dreptate tre' sa-i dau lui Laura,si anume daca ti posturile de peste an,impreuna cu miercurea + vinerea e ca se poate de normal si corect,nici nu te imbolnavesti,nici n-o sa-ti faca rau etc. Mai ales daca te rogi,mergi duminica de duminica la biserica etc. Ce ai postat e strict cazul tau,dar nu-i mai speria pe oameni ca dupa ce ca n-au bani si abia au ce-si cumpara sa manance,daca-i mai bagam si in deznadejde cum ca-i omoara sau imbolnaveste carnea,ouale si laptele... ce bine le facem?? Cred ca nici la manastire nu aud astfel de recomandari. Chiar duminica parintele duhovnic m-a servit cu doua oua si o cana cu lapte,a si insistat sa le primesc! Si as avea mai multe de zis,dar ma retin,deja multi pe forumul asta o dam in "laude" si in mandrie - chiar si involuntar - (si nu ma refer la tine,ci in general,inclusiv la mine - de aceea am hotarat ca trebuie sa o las mai moale,ca ne si dauneaza acest forum daca nu "gustam" din el cu masura). Iertare.
Doamne-ajuta!