http://www.nasul.tv/2012/02/06/de-ce...JZ1B4.facebook
Dupa ce am vazut reactiile la cald la anuntul Presedintelui, cred ca mai sint citeva motive ale alegerii sefului SIE pentru functia de premier.
Crin Antonescu va avea o misiune imposibila sa mai devina Presedinte al Romaniei.
Dan Voiculescu, obisnuit sa controleze mari sefi ai SIE, este deja negru de suparare si a aratat-o prin pupilu’ Gadea, verde-albastru la fata si el.
E posibil ca izbucneasca un conflict in Iran, observatia lui Cristoiu, si sa avem nevoie de un premier cu subtile cunostinte pe subiect si de incredere in fata partenerilor, americani si israelieni. Basescu nu este foarte iubit nici la Washington si nici la Tel Aviv dar cu aceasta mutare va topi gheata diplomatica, oarecum artificial indusa de anumite interese meschine.
Toti prietenii si dusmanii mei stiu ca sint un civil pur-singe dar, in actualul context, nu pot sa nu observ ca “Serviciile” dau scenei publice oameni mult mai pregatiti, din toate punctele de vedere, comparativ cu tagma politica, ramasa mult in urma si nu doar in Romania. Imi pare ca oamenii din “Servicii” pot servi mult mai bine interesul national! Si, ca sa existe un echilibru, voi ramine mereu liber, civil, fara sa intru in politica dar sa imi servesc tara, adica pe romanii de pretutindeni!