Pai spuneti asa sa priceapa oamenii :) Va referiti la evenimentul acela de pe stadion, auzisem ceva de el.
http://www.youtube.com/watch?v=KZc6lK9_P9A
http://www.youtube.com/watch?v=8euEX...eature=related
E clar, am o problema cu predicatorii penticostali romani (vedeti translatorul)
Se pare ca nu toti au gustat spectacolul:
Citat:
...am fost la ,,marele'' Reinnhard Bonnke (evanghelist penticostal).intr-o mica fila de jurnal pot relata ceea ce am vazut cu ochii mei.inchiarea a fost de tip neo-pentecostal cu rock worship,vindecari,predicarea evangheliei tip charismatic prea plina de entuziasm stars.gif . Ca sa vb mai direct am asistat la dans in multime,oameni care au intrat in transa (femei in special),apaluze cu verva (de genul ,,jesus is walking now above this place'' sa-l aplaudam ,,welcooome jeeesus!''si ovatii de genul ,,everyone say with me: jesus is the king in timisoara!'',asigurarea de genul ,,astazi este ziua mantuirii mele!'' ,,and everyone say ,,tooooo-daaaaay!",vorbire in limbi (desi subtil ascunsa cine e atent prinde! grin.gif ).
Faza cu vindecarile o pot relata asa:omul (care ramanea pe locul lui,in stadion) era rugat ca sa puna mana pe locul bolnav,cel orb de un ochi sa puna mana dreapta pe ochiul bolnav,cel orb de ambii ochi sa puna mana dreapta pe ambii ochi (deci nu orice mana,si nici ambele maini,in cz de 2 ochi blind) cu specificarea lui R.B ,,do not remove it until I SAY SO''. spiteful.gif ,cel cu tumori,cancer etc sa puna mana pe locul bolnav...apoi omul vindecat aparea a doua zi pe platforma - iar noi nu aveam nici o dovada ca fusese vreodata sick... shades.gif
M-au impresionat,nici eu nu stiu in ce fel...cele 4 fete tip majorete care marcau cu pasi sincronizati un fel de marsh pe loc odata cu vanturarea a 4 steaguri cu culori care eu una nu stiu ce puteau semnifica. Aceasta manifestare aparea in timpul laudei aduse domnului prin atingerea corzilor electrice,lovirea sistematica a tobelor si a restului instrumentelor.
Multora a sarit in evidenta asigurarea evanghelistului ,,VA BINECUVANTEZ'' care la in moment dat a ajuns sa faca precum cd-ul blocat in winamp,vorba cuiva de langa mine ,,blessyoublessyou,blessyoublessyou'' cu o rapiditate apreciativa in timp ce isi plimba mana peste multimea toata ochi si urechi.
Am urmarit special lumea din fata mea,fiind pe ultimul rand,am reusit sa observ felurite reactii.relatez una: R.B vorbea inainte de reugaciunea de vindecare..despre fiica lui pt care s-a rugat ( fiica-sa nu putea face copii) si care nu a ramas insarcinata. Aceasta i-a spus tatalui ei ,,vezi? proorocia ta nu s-a implinit'' mesajul continua dupa o pauzza de cateva secunde dupa care a urmat ,,tooooday she gave birth to triplets!!!'' iar traducatorul striga ''tripleeeeti,3 copiiiiiiiii! haaalelujaaaaah!'' multimea a inceput sa izbuncneasca in plans, ridicau mainile spre cer si strigau ,,slavaa,slavaaa!'',o femeie din fata mea a inceput sa tremure in timp ce isi acoperea fata plina de lacrimi,niste tineri au inceput sa sara in sus (efectiv)...
Si am decis atunci ca e momentul sa plecam concluzionind ca locul nostru nu e acolo,acompaniati fiind de fiul nostru de 1 an jumate care tot drumul a tinut-o intr-o continua ,,halelujah!'' wacko.gif
deci asta a fost,concluziile le trage fiecare...dupa propriu-i plac..
http://www.forumcrestin.com/concerte...geti-careva-d/
|
Last edited by ioanna; 07.02.2012 at 09:28:15.
|