View Single Post
Vechi 06.02.2012, 12:37:52
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Le consider manifestari ce le satisfac nevoia proprie de afectivitate. Manifestarile dinamice ale carismaticilor prezinta marele risc de a confunda rugaciunea activa, in care domina efortul nostru, cu rugaciunea efectiva, in care se manifesta harul, pentru ca eliberarea lor emotionala produce endorfine, ceea ce-i creeaza omul senzatia psihologica de beatitudine si contemplare, fara ca aceasta stare sa fie mangaierea in chip nevazut a Domnului,ca raspuns la rugaciune, ci o stare indusa.
stimata doamna, eu stiu mai bine ca dvs. ce se intampla la penticostali/carismatici, am studiat aceste religii deoarece am observat ca au pretentia ca sunt in comuniune cu Duhul sfant, nimic mai fals! este un mare fals si este lucrarea demonilor, sper ca pe acest topic sau altul sa pot detalia ce am vrut sa spun si sa aduc dovezile necesare! nu sunt ortodox, dar sincer ma raportez mult mai bine la un calugar ortodox care este umil si se roaga cu credinta decat acesti escroci carismatici care nu au smerire crestina ci numai interese materiale!