View Single Post
Vechi 05.02.2012, 10:48:03
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
Deci chiar m-ati pierdut in ceatza! adventistii si catolicii sunt copiii aceluiasi Tata, sunt una in Cristos, si totusi nu puteti sa va inchinati impreuna. Catolicii spun ca papa este loctiitorul lui Cristos si se uita la el ca la Cristos. Dvs. faceti asta? Nu! dimpotriva, considerati ca institutia papala este una demonica. Atunci ce "fratietate" mai este intre catolici si adventisti??? daca catolicii asculta de Anticrist (adica de papa), cum sa fie ei fratii dvs., care evident va feriti de Anticrist???
Citat:
În prealabil postat de Profetul de carton Vezi mesajul
chiar daca sunt diferente, ele sunt minore sau cum??? ambele tipuri de inchinari sunt primite la Domnul? ce ati vrut sa spuneti , ca nu inteleg nimica.
Imi puneti o sumedenie de intrebari pe care eu nu mi le-am pus niciodata cand m-am intalnit cu un catolic. Spre exemplu, chiar aseara am fost la o catolica (ruda de gradul 3). Este o persoana deosebita, plina de dragoste si gata de sacrificiu pentru cei apropiati (ceea ce a demonstrat de-a lungul vietii sale). Pe o astfel de persoana o pot numi sora si am credinta ca vom mosteni impreuna viata vesnica. Acea persoana a fost in biserica adventista la oficierea casatoriei mele. Avem o relatie foarte frumoasa.

Eu fac o mare diferenta intre un credincios catolic (un biet om, ca si mine) si institutia papala.
Reply With Quote