Citat:
Īn prealabil postat de AlinB
Uite cum vorbeste dragostea de oameni din tine..
Generalizand pana la absurd si batand campii fara absolut nici o gratie.
Pai cine zice ca animalul e rau? Un animal nu are notiunile de bine si de rau, el face ceea ce propria natura ii dicteaza sa faca.
Trezirea.
"Dragostea" asta de caini are efecte mai nasoale decat te-ai astepta.
|
Nu eu am spus asta, ci duhovnicii si Sfintii. Eu doar le-am folosit exprimarea. Vrei sa iti dau citate si trimiteri la carti sa te convingi? Cand un om este desfranat,face chestii impotriva firii gen sodoma,gomora, uraste, e avar,avorteaza etc. este considerat mai rau ca dobitoacele. Sa inteleg ca sfintii si duhovnicii care s-au exprimat asa, urasc oamenii? Sau defapt ii cearta si incearca sa le deschida ochii ca sa iasa din pututl in care s-au aruncat?
@raoul. Legat de celelalte animale. Esti vegetarian? Sau consumi si tu carne de pasare, porc, miel din cand in cand? Si daca consumi, cum poti sa ii tragi pe altii de urechi, cand si tu consumi carne?
[Vorba aceea, daca abatoarele ar avea gheamuri de sticla, toata lumea ar deveni vegetariana. :) ]
Si nu doar cand vine vb de caini au sarit oamenii. De ex. in Brasov au facut o lege de protectie ptr ursi, caci tot asa statul vroia sa scape de ei.
De cei care mananca camile ce ziceti?:D Sau in Africa care mananca partile genitale ale tigrului mascul?(nu credeti, cautati pe net) Sau in Hong-kong, China unde se mananca maimute si caini-e adv, am intrebat un coleg care e din China-. Hmmm poate ar trebui sa deschidem o afacere...preparate din carne de caine si sa il exportam in China. Facem si bani, scapam si de caini. (jks)