View Single Post
Vechi 04.02.2012, 19:00:44
liliana maria liliana maria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.02.2012
Implicit sf nectarie

ma numesc liliana in luna decembrie am facut o sarcina extrauterina am fost distrusa atunci mi-am dat seama ca am gresit mult in viata daca copilul pe care mi l-am dorit nu a fost sa fie, eram foarte speriata si ma simtteam singura ma gandeam doar la d-zeu si imi doream sa mor mai repede, barbatul cu care am ramas gravida nu stia ce sa zic dar sincer nu-l simteam langa mine din cauza asta ma simteam singura tot el mi-a spus ca a citi pe net despre sf nectarie eu nu stiam nimik despre el absolut nimik, nu mai spus prin ce am trecut a fost groaznic cuma m aajuns acasa am inrat pe net si am cautat despre viata si minunile sf nectarie in fiecare zi ma rog la sf nectraie ca relatia mea cu iubitul meu sa mearga bine si sa putem fi impreuna si sa avem un copil, recunosc ca am mai gresit si eu fata de prietenul meu nu ca l-am inselat dar am mai ascuns de el pt ca el este foarte gelos si suspicios din orice, imi cerscuze pt cum scriu, sf nectarie ma ajutat sa nu ma mai cert cu el asa des si ma ajutat de cate ori i-am cerut ajutorul, imi doresc mir de la biserica negru voda din bucuresti dar nu stiu cand voi ajunge. prin acest site vreau sa-i multumesc sf nectarie si sf mina si maici Domnului pt ca sunt langa mine si ii rog sa ma ajute si pe mine in viata sa fiu cu barbatul iubit si sa fim sanatosi pt ca nu stam bine cu sanatatea, m-am rugat ca el sa nu se mai inbolnaveasca si nu a mai facut-o .sf ierarh nectarie te rog sa fii langa mine
Reply With Quote