View Single Post
Vechi 04.02.2012, 14:29:41
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Da,lucrurile alea se intampla numai la americani,ei sunt buricul pamantului,eu nu am vazut niciodata asa ceva. Si chiar daca ar fi,din 100 de caini pot sa fie 5 asa cum sunteti voi si 1-2 care sa atace pe cineva! Cum procedam deci? Ii omoram pe toti,evident,nu trebuie sa ne asumam niciun risc atata timp cat e posibila pierderea unei vieti omenesti sau mutilarea unui semen!

Bine mai zicea cineva aici,de caini va e mila dar de mieii de Paste nu va e? Sau de vitei? De porci? De pasari etc.? Va pot da infinit mai multe imagini dramatice de cum sunt tratate animalele in crescatorii si apoi omorate pentru a ne satisface noi niste pofte trupesti. De asta nu mai comenteaza nimeni,brusc nu va mai doare si ati devenit insensibili! Dar cand e vorba de niste caini care o parte din ei pot fi periculosi si extrem de periculosi,imediat va sensibilizati. Hmm... ceva nu este in regula!
Eu am spus si repet: fereasca Dumnezeu sa va vedeti copiii sau mama (cum a exemplificat cineva mai in urma,legat de acea femeie din Arad desfigurata si fiul ei care plangea ca un prunc) mutilati sau omorati de caini,si sa va vad atunci cum ganditi si cum priviti lucrurile! Da,din fata PC-ului,stand bine-mersi,fara nicio grija,cu burtile pline si satui de "filozofat" pe net... e usor sa facem pe mentorii! Dar eu era sa fiu devorat de o haita de caini,au sarit pe mine din senin,si un dulau M-A MUSCAT! Ciudat,nu m-a compatimit nimeni,puteam sa patesc si mai rau ca tot in cot va durea! Oare singura posibilitate este sa patiti si voi la fel ca sa ma credeti?? Atunci am avut un noroc fantastic cu spray-ul paralizant,altfel m-ati fi vazut la stiri la PRO TV!
Nu radeti fratilor,si nu sunt deloc ironic,e ceva adevarat si real pe strazile din Romania!

@Yasmina,cum a mai spus cineva: te invit la o plimbare de seara prin Bucuresti,sau cu bicicleta,chiar si la jogging etc. Si lasa-ma pe mine sa aleg zonele. Iti garantez ca si sanse sa nu te mai intorci intacta in SUA. Si e adevarat,pe bune.

@N.Priceputu,sunt perfect deacord cu reactia celui muscat de acel caine turbat.
Reply With Quote