View Single Post
Vechi 03.02.2012, 18:27:26
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
A fost impresionant. Un numar de 100 de catolici din Belgia si Olanda, multi afiliati la Fratia Pius X, multi tineri, doua ore pe strazi si in fata teatrului, un frig care a ajuns pana la oase. Rozariu de trei ori, Drumul Crucii, mai mult frig, si inca mai mult frig, imne, act de reparatie si multa, multa dragoste fata de Domnul din partea tuturor.

Piesa de teatru (care include aruncarea de pietre de catre niste copii la Chipul Mantuitorului, ungerea Lui cu fecale, false se pare... :D ) s-a amanat 3 ore din cauza ca cineva a aruncat o substanta urat mirositoare in sistemul de venilare a salii de teatru, au fost chemati pompierii...Nu se stie cine...regizorul da vina pe fascistii ultra-catolici care cantau si se rugau afara. Foarte amenintatoare si periculoase rozariile astea. Si Stabat Mater. Eu spun, cine are acces la sistemul de ventilatie decat cei care vor mai multa reclama....
Noesisaa, ce frumos din partea dvs că ați luat atitudine împotriva unei astfel de blasfemii!
"...cineva a aruncat o substanta urat mirositoare in sistemul de venilare a salii de teatru, au fost chemati pompierii"
O meritau cei care au pus în scenă o astfel de piesă de teatru anticreștină. Foarte bine că au pățit-o (să-mi fie iertat limbajul colocvial)!

O noapte binecuvântată!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote