Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Nu intamplator spunea un parinte drag mie, cam asa: Din cauza avorturilor ne vor stapani tiganii.
Tiganii din acest punct de vedere sunt de invidiat, ei fac 4-5, 6 copii, deci urmeaza cursul firesc al vietii (ma refer strict la nasterea de prunci). Desi traiesc in conditii mizere sunt de multe ori mai puternici ca noi in fata bolii.
|
am avut parte de un dus rece zilele astea.Eu ma uit extrem de rar la tv.Si fiind in vizita, la o cunostinta tv era aprins pe un post romanesc(nu conteaza care). Culmea era ca vad numai "brunetei" in emisiune.M-am revoltat"Ce e asta, asta e imaginea Romaniei?Numai tigani?si mama brunetica, si nora brunetica si fiul si vecina si..."
Abia atunci mi-am adus aminte de cuv parintelui, ca ne vor stapani tiganii.Cred ca acest firesc a fost cauzat de nefirescul nostru.
In curand, Romania va deveni tara tiganilor.
Dupa un calcul simplu: o familie de romani civilizati face doi copii(daca nu-s banateni, ca ei fac unul), fiecare copil presupunem ca face alti 2 copii. In total 2 parinti, 2 copii, 4 nepoti.
O familie de tigani necivilizati face 6 copii(am pus 6 desi ei fac mai multi)la randul lor fiecare copil face cate 6 copii= 2 parinti, 6 copii, 36 nepoti.
O diferentiere foarte vizibila.
daca primii ajung bunici cam la 50-60 de ani, cei de-ai doilea ajung bunici la 30-35 de ani, deci in alti 35 de ani dublam numarul.