View Single Post
Vechi 03.02.2012, 17:11:05
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Nu intamplator spunea un parinte drag mie, cam asa: Din cauza avorturilor ne vor stapani tiganii.
Tiganii din acest punct de vedere sunt de invidiat, ei fac 4-5, 6 copii, deci urmeaza cursul firesc al vietii (ma refer strict la nasterea de prunci). Desi traiesc in conditii mizere sunt de multe ori mai puternici ca noi in fata bolii.
am avut parte de un dus rece zilele astea.Eu ma uit extrem de rar la tv.Si fiind in vizita, la o cunostinta tv era aprins pe un post romanesc(nu conteaza care). Culmea era ca vad numai "brunetei" in emisiune.M-am revoltat"Ce e asta, asta e imaginea Romaniei?Numai tigani?si mama brunetica, si nora brunetica si fiul si vecina si..."
Abia atunci mi-am adus aminte de cuv parintelui, ca ne vor stapani tiganii.Cred ca acest firesc a fost cauzat de nefirescul nostru.
In curand, Romania va deveni tara tiganilor.
Dupa un calcul simplu: o familie de romani civilizati face doi copii(daca nu-s banateni, ca ei fac unul), fiecare copil presupunem ca face alti 2 copii. In total 2 parinti, 2 copii, 4 nepoti.
O familie de tigani necivilizati face 6 copii(am pus 6 desi ei fac mai multi)la randul lor fiecare copil face cate 6 copii= 2 parinti, 6 copii, 36 nepoti.
O diferentiere foarte vizibila.
daca primii ajung bunici cam la 50-60 de ani, cei de-ai doilea ajung bunici la 30-35 de ani, deci in alti 35 de ani dublam numarul.