View Single Post
Vechi 03.02.2012, 10:57:09
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Daca fratzia ta de iti zici Guardian_Knight esti cuman,apoi pleaca in Turcia,ce cautzi aci in Romania?
La turci care majoritatea sunt inselatzi de draci ai fratziei tale (care dupa analizele genetice sunt putzini turci,majoritatea sunt europeni deznatzionalizatzi) neam educat sa fie rasist si inselat de draci,musulmani fundamentalisti,ca nu stiu pe cine a inselat dracii de a primit pe acestia (turcii) in NATO.
eu nu sunt cuman, sunt mocan din muntii apuseni ,adica latin, urmasul legiunilor romane,si al veternailor stabiliti aici la poarta imperiului Roman, in Transilvania !

Insa in alt sens ai si dreptate, poate hiba majora a Romaniei ca tara e faptul ca are o populatie foarte eterogena, aidca un ghiveci etnic !

De aia cred ca nu ne iese nimic, pt ca suntem un ghiveci etnic, o populatie fara o unitate rasiala clara !

Prin comparatie, cand am fost in Republica Austriaca,am putut observa la oamenii de pe strada cata unitate rasiala au, ce asemanare depina in profilul fizic intre indivizii aceleiasi natiuni,fara imixtiuni straine care sa le strice si infecteze sangele !