Citat:
Citat:
În prealabil postat de cristiboss
Citat:
În prealabil postat de Dragos
Cred mai degrabă că tu ești cel mincinos și ascuns și mă și acuzi aiurea că-s beat de dimineață sau că trebuie să-mi cer eu iertare că tu ești smintit și obraznic judecând în ascuns și insinuînd pe față, pentru închipuirile tale aruncând asupra mea vrăjeala... înaintea altora ca să ce?
|
Mai , mai , cum se adevereste vorba ca " hotul striga hotul . . .. " Si ca sa fiu cat de cat sincer , si eu ta banui de betie cand scri astfel de gogomanioare . . . !
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Mai , mai , cum se adevereste vorba ca " hotul striga hotul . . .. " Si ca sa fiu cat de cat sincer , si eu ta banui de betie cand scri astfel de gogomanioare . . . ! 
|
Îs beat și văd dublu... da-da, mai taie din ele dă-le dracului.
Vezi dumneata stimate Dragoș că s-a găsit cineva să-ți dea dreptate? Deci nu sunteți singuri, e mulți cei ce ridică zidurile Adulterihornului... e mulți Doamne iartă-i că știu ei ce fac... doar că eu nu pot să-i înțeleg și nici să-i mai pricep. Recunoscu sunt prost.
Adică unul mă face beat de dimineață iar altul mă face hoț ce emite-mite gogomănioare, adică gogomânii mitetele...
Și asta subliniind în text că cică aș greși dacă aș bănui din textul tău, dragă Dragoș, și aș începe să cred că vouă vă este frică de Adevărul... poate că nu deslușesc... tot ce-i posibil.
Însă orice frică afară de frica pentru ca să te înțelepțești pentru slava Domnului cu tine e desfrânare și voi de aia vă mâniați, vă mâniați învers de frică pentru pielea voastră bronzată la soare că să păreți așa cât mai smeriți și mai jeliți și mai smoliți... păi nu plângeți morții pentru suferința lor care a trecut, după ce și-au dat ei duhul, că aia a trecut, plângeți-i înainte pe ei și după pe cei rămași ori plângeți ca să iasă ei din aid dacă au căzut acolo și atunci o să vi se deschidă ochișorii credinței. Voi plângeți și vă grozăviți cu suferințele care au trecut și mă luați la rost pentru ele și de frica lor... dar ele au trecut pentru mort deci gata, că o clipă a fost, o clipă mică.
Orice frică e bună dacă prin ea ridici zidurile Irusalimului cel Nou și nu ale Ierihonului... Însă voi ați început să pândiți pe cei ce se coboară de la Ierusalim la Ierihon ca să-l umpleți de otrăvile voastre ca să-l faceți să creadă că Domnul nu-l mai așteaptă înapoi... că cică Domnul n-ar mai vrea ca el să fie și să se întoarcă la credință... Domnul este bun și-l așteaptă și-i binecuvintează întoarcerea lui... deci nu zăbaviți pe drum.
Ce mai este de zis? Păi atâta: Nu vă fie frică Adulteresihornul pică!
Și trebuie să recunosc, că eu de frică exact ca un hoț strig hoții! Că eu mi-am furat ce mi-a dat Dumnezeu ca prostul căci sunt beat. Am băut slava lui Dumnezeu... voi încă sunteți beți de ascunzișul ăla din adânc care se ridică să meargă la pierzare ca beroii, știți de ce? Păi pentru că dacă tot vă place viclenia din ascuns făcută pentru Domnul, faceți-o astfel încât să fie ea spre slava lui Dumnezeu și nu pentru slava voastră... că am impresia că voi ați învățat de la proorocul mincinos ascuns sub piei de oi și acuperit cu nume de Biserică, ați învățat ca să vă iubiți pe voi întâi pentru slava deșartă... ca să se asemene gLumea cu voi în loc să se asemene ea cu Mine.
Deci fiți mai serioși când timid încercați să vă încontrați cu cornițele mele... căci mi-au mijit cornițele, și ciudat am impresia că sunt exact 4.
Deci rog și nu am pretenții, ca să facă maimarii dreptate Domnului impunând calendarul bisericesc de 366 de zile în fiecare an și cu ceasurile date cu 13 zile îndărăt, că așa este drept oricât aș părea eu de beat sau mare hoț care după ce și-a furat căciula începe să strige ca guvernul cu opoziția sau viceversa: iată hoții!
Eu v-am zic sine e hoțul, cei ce au băgat născocelile științifici în știința și adevărul lui Dumnezeu, ca să stea ele ca perversele îndreptățite de haina de Biserică... Scoateți-le afară!.. că-s deșertăciuni,
taie din ele dă-le dracului,
da-da, da-da, taie din ele dă-le dracului.