Citat:
În prealabil postat de guardian knight
/....si a venit cu adevarat,in sfarsit...iarna...
....si a trecut si revolutia anti-Basescu...
revolutionarii anarhisti, mai rai decat ostile cumane, a usl,armata de stransura,cei care racneau in strada bolnavi de ura : "jos Basescu ",uitand zicala proverbiala veche-romaneasca : "Schimbarea Regilor ,bucuria nebunilor !", in sfarsit s-au refugiat cu coada intre picioare pe langa coliba de acasa,asteptand vremuri meteorologic-mai bune,pentru a-si latra iarasi lozincile lor fara noima !
Acesti revolutinori de ocazie, nu merita decat compatimire si mila,pentru cecitatea lor de a nu vedea ca dand jos un rau mai mic, nu faceau decat sa lase locul unui rau infinit mai mare,care ne-ar fi tarat rapid si in tacere, pe toti la fundul istoriei !
In aceste vremuri grele, de criza economica nemaintalnita de la marea recesiune mondiala din 1929-1933, avem nevoie de stabilitate,ordine si unitate !!!
Numai marinarul basescu poate asigura o viziune si o directie clara a tarii !!!
Cine vrea sa merga cu rabla cuplului celor doi copii ai strazii ponta-antonescu,care trag unu cea si altu hais de volan...e liber sa o faca !
Eu prefer nava marinarului...si zic "prezent ",ca unul din echipaj !!!
|
http://www.agentia.org/teoria-conspi...rca-33952.html
Ia auzi mai frate,si scrie in mai multe locuri,fata fratelui dlui Basescu stie turca,ce ziceai fratzia ta de cumani?Ca rromi din acea poza sunt mai rai ca ei?
Pai da cumani din ce zice istoria au venit putzini si inselatzi de draci cu salbaticia de s-au pus stapani in Tzara Romaneasca.
Ca dl Basescu dupa mama e cuman (adica turc),numai dupa tata e roman.
Si asta pentru ca tracii cu greci in buna traditzie era dezbinatzi,in Imperiul Bizantin ba si cei din Romania in 3 state,cei din Iugoslavia in cine stie cate state si cei din Bulgaria dezbinatzi si aia si au ajuns din cea mai veche civilizatie a Europei de plans acum ba traci si foarte putini.
Ca razboiul troian a fost o cearta intre traci pe de o parte si greci,ca altfel traiau in pace.
Fratzia se pare ca nu prea intzelegi cum sta treaba cu poporu de ii zice acum roman,sunt majoritar daci,amestecati cu traci (se pot include si gotzi la traci,ca traci se pot zice asa generic si triburile germanice) si apoi cu colonisti din neamurile latine,elementul cuman e intrus si ar face bine sa stea in banca sa,nu sa se puna stapan aci,ca numai e secolu 12-13.
Tziganii nu sunt intrusi intrucat sunt din grupa popoarelor indo-europene si eu nu am auzit sa fi facut epurari etnice,in India,acestia,precum au inselat dracii pe turci (cumani sunt tot un popor turcic) de au facut in Turcia cu populatia crestina a Imperiului Bizantin.
Apoi in India,de unde vin acestia (tziganii) toata lumea vorbeste engleza,deci oamenii prezinta potential bun de a se civiliza si integra in randul poporului nostru.
Pe cand pe turci ii inseala dracii de umbla in continuare cu epurari etnice,a se vedea ce au facut de curand cu kurzii.
Eu cred ca dl Basescu ar fi intelept sa inceteze cu politica de genocid impotriva populatiei romanesti,ca nu stiu care va fi reactia,adica serviciile de securitate,jandarmii ,armata etc sunt romani (cumani is foarte putzini ramasi in tara) si nu se stie ce se poate intampla.