View Single Post
Vechi 02.02.2012, 16:47:48
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
La Paris, circa 35.000-40.000 de persoane, conform organizatorilor, s-au reunit duminica, 22 ianuarie, in zona Piata Republicii pentru a marsalui, in ritm de muzica, pana la Piata Operei. Ca si anii trecuti, majoritatea covarsitoare a participantilor au fost tineri si foarte tineri. Cu totii au cerut abolirea avortului si respect pentru viata umana. Au participat si delegatii din Belgia, Olanda, Germania, Italia, Irlanda, Polonia, Africa de Sud si Romania (din partea Asociatiei Pro Vita Bucuresti). Detalii pe site-ul oficial En Marche pour la Vie.

Ce este mai frumos, decat tinerii plini de viața si speranța sa marsaluiasca pentru VIATA pe strazile celui mai cosmopolit oras al Europei, in Paris !
este minunat ce spui, dar mai minunat ar fi daca pusi in fata unei situatii foarte dificile ar alege viata!
spre ex, stateam de vorba odata cu o doamna, a carei fiica avea vreo 18 ani. Si ii vorbeam de cat de grav e pacatul avortului.
Femeia era de acord cu mine si ma aproba in toate. Pana cand am intrat pe un teren minat, marturisind dreptul la viata al pruncilor conceputi in urma violurilor. Femeia mi-a marturisit atunci, ceva socant ptr mine avand in vedere discutia de pana atunci, ca ea e de accord cu tot ce am spus, dar daca prin absurd fiica ei ar ramane insarcinata acum, nu ar putea fi de acord cu acesta sarcina deoarece i-ar distruge viata. Imi spunea chiar ca ar opta ptr avort in aceasta situatie.
Mi-am dat seama de un adevar groaznic: multi marturisesc antiavort, dar intr-o situatie cruciala, care ii priveste direct si care le-ar afecta viitorul, ar prefera avortul.
Din cei 40.000 de tineri oare cati atunci cand vor deveni parinti, in caz ca nu sunt deja, vor zice Da lui Dumnezeu si vietii, permitand sa ne nasca 3, 4, 5 copii?
Oare cati vor protesta contra avortului, mai ales sub forma mijloacelor de contraceptie, stiind ca o buna parte din ele sunt abortive?