Ah si inca o chestie parca din cate stiu eu , antihristul in sine cand o sa vina, o sa vina ca o copie "fidela" a lui Iisus, adica - bunatate, pentru apararea saracilor, pentru bine, va face si el minuni - gen invierea mortilor, vindecarea bolnavilor, parca va muta si muntii din loc... va fi si un om foarte frumos la infatisare, bland, cu o singura, sau mai multe exceptii... tulburarea - multi oameni or sa fie tulburati - de obicei aceia cu putina credinta si pacatosi, va indeplini mozaismul - in sensul ca el va fi de fapt acel "mesia" asteptat de aceia, lucruri care de obicei vor nega credinta ortodoxa, si in plus acela va cam calca in picioare legea crestina- ortodoxa zicand despre sine ca el e legea....
Iar despre sfarsitul lumii - acela cred ca o sa vina dupa cum o sa pacatuiasca lumea - cand pacatele vor fi prea multe, oamenii vor fi prea necredinciosi si sfidatori, in plus ca sunt si semne pentru sfarsitul lumii...