View Single Post
Vechi 02.02.2012, 09:32:50
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Adică, de fapt, azi 2 februarie 2012 nu este Întâmpinarea Domnului, căci suntem în data corectă de 20 ianuarie 2012 și Biserica din cer și pe pământ serbează pe sf. Eftimie cel Mare.

Oamenii lumești au legat calendarul de născocelile lor, de modelele lor solare, planetare, galactice și cosmice absurde, false, și au făcut să le iasă lor la socoteală mișcările așa cum le pricepeau ei cu explicațiile lor ridicole... dar ele nu sunt așa cum susțin ei ci creștinii cred și așa e bine să creadă că toate sunt așa cum este scris la scriptură... fără tăgadă. Nu fiți zăbavnici la inimă...

Și cine a mai văzut calendar cu date modificabile?.. cum ar fi ziua de 28 și 29 februarie aleasă ca să puște timpii pentru potrivelile lor, căci speculanții au cusut cu ață albă toate teoriile ca să le puște lor explicațiile și să devină tot mai credibili în rătăcirile lor.

Așa că eu doream să se revină cu calendarul și să se îndrepte acesta care este și cel care a fost pentru un calendar veșnic Adevărat, cu anul de 366 de zile, exact așa cum este calendarul BOR anul ăsta dar date ceasurile îndărăt cu 13 zile, și întotdeauna anul să aibă 366 de zile și februarie 29 de zile, Paștele pe 14 aprilie iar Crăciunul pe 25 decembrie și Începutul anului pe 1 septembrie. Și lăsați astronomii absurzi și lumea să meargă după cum vrea ea... dar după Dumnezeu cred și sper că este așa cum cer și doresc eu că așa am citit și auzit de la Dumnezeu.

Deci cer tuturor creștinilor și maimarilor din BOR să revină și să îndrepte calendarul ca să fie așa cum vrea Dumnezeu.

Adică azi (20 ianuarie) să-l serbăm pe sf. Eftimie cel Mare și nu Întâmpinarea Domnului de pe 2 februarie care v-a fi abea peste 13 zile, iar anul bisericesc să aibă pururea 366 de zile, exact ca în acest an bisect și să se serbeze an de an sfinții din 29 februarie.

V-a rugat Domnul și i-ați face un mare bine... dar dacă nu credeți și nu vreți atunci tot dejabba.

Last edited by vsovivi; 02.02.2012 at 09:38:25.
Reply With Quote