View Single Post
Vechi 01.02.2012, 20:25:30
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Smile precizare

dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea sa;ce minunat dar ce inseamna asta????chip=dumnezeu are 2 ochi,2 urechi are inima samd Dumnezeu cand statea inaintea lui Avraam erau 3 barbati omul ca entitate e unul, ai o singura identitate un singur cnp etc.,dar noi stim ca conform celor scrise de ap.pavel in tesaloniceni
1 Tesaloniceni 5:23
Dumnezeul păcii să vă sfințească El însuși pe deplin; și duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru să fie păzite întregi, fără prihană, la venirea Domnului nostru Isus Hristos...
avem 3 componente. tot asa cu Dumnezeul nostru e unul singur ca Dumnezeu,Creator ,Stapan dar ne arata ca in mod separat sunt 3 persoane Tatal,Fiul si Duhul Sfant. ioan14.23
Drept răspuns, Isus i-a zis: „Dacă Mă iubește cineva, va păzi Cuvântul Meu, și Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el și vom locui împreună cu el.....dar Faptele apostolilor 8:17
Atunci Petru și Ioan au pus mâinile peste ei, și aceia au primit Duhul Sfânt.....cine locuieste in noi??intr-adevar dumnezeu dar ca persoana Duhul Sfant.la dumnezeu este posibil ca fiecare persoana in parte sa aiba o lucrare diferita Fiul a fost rastignitRomani 8:26
Și tot astfel și Duhul ne ajută în slăbiciunea noastră: căci nu știm cum trebuie să ne rugăm. Dar însuși Duhul mijlocește pentru noi cu suspine negrăite. dar la om nu-i posibila separarea caci fara duh suntem animale,fara suflet suntem cadavre si fara trup suntem fantome