View Single Post
Vechi 01.02.2012, 17:56:46
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
2. Dolarul american va ajunge la pământ în 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, și celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „Iluminații" și Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apărea la scurt timp după ce atât dolarul american, cât și moneda euro vor cădea.

Citat:
În prealabil postat de Laura19 Vezi mesajul
. Dacă aveți ipotecă, achitați-o acum sau vindeți-vă casa pentru a vă putea permite să plătiți integral suma pentru o altă locuință, chiar dacă cu banii rezultați din vânzare o să cumpărați doar o garsonieră. Asigurați-vă încă de pe acum că locuința voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni își vor pierde casele.
Aceste lucruri se bat cap in cap! Eu am rata la casa care este in EURO. S-a spus ca va scadea,nu? Pai atunci de ce sa-mi platesc acum toate ratele in avans la cursul de 4,3 ron / Euro, cand mai pot astepta sa scada Euro la 2 ron sa zicem. Unde e logica? Plus ca daca incepe un razboi am mari sanse ca blocul in care se afla apartamentul meu sa nu mai existe,asa ca de ce sa-l achit de acum?

Si tot articolul este o prostie. Au fost si profetii ale sfintilor despre Romania din 2011 si nu s-au implinit nici alea,dapai bolboroselile unui cocalar de m@son (daca o fi intr-adevar mason) care a spus toate cele anumerate mai sus.
Reply With Quote