View Single Post
Vechi 31.01.2012, 11:16:51
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, tu esti stilist? Doamne ajuta
Dumneata nu știi ce este stilismul, și nici lupii îmbrăcați în piei de oi ascunși în sânul bisericii care acuză de stilism și sectarism pe toată gLumea crezând ei că astfel apără ortodoxia nu știu, defapt ei vor să se scape de muncă și de cruce și au interese prozelite pentru mulgerea fraierilor și de aia se ascund în fiara avocățească și rea care cred ei c-o să-i apere la nesfârșit pe sfințișorii care iată au preluat moda lumii, luxul păcătuirii și îmbuibării ascunse, și au dus-o pe cele mai înalte culmi ale fățărniciei și slavei deșarte... deci se invocă dar nu știu ei ce este greșit și nici nu se explică, pentru că nu e cine afară de Domnul.

Deci dacă nu știi ce este stilismul ce sens are să întrebi ispititor..? Tu nu știi că zilele au fost date înainte cu 13 zile, ca și socoteală, și i-au spus îndreptare de calendar și când colo a fost darea ceasurilor înainte? Nu e greșală canonică însă prin manevra asta sfinții nu se serbează la zilele lor, la datele lor în corelare cu Duminicile și cu săptămânile propriuzise. Și e prostie să o ținem la nesfârșit cu ceasurile mutate cu 13 zile înainte.

Lupii stiliști nu prin aia greșesc că țin sărbătorile ca rușii sau ca grecii, că țin ei datele pe vechi... ci că ei cred că mutarea ceasurilor e greșală canonică și au desfințat botezul și tainele de pe nou susținând ei de la sine putere că sunt stricate și că trebuie rebotezare sau refacerea tainelor de parcă n-ar fi valide decât ale lor, adică ei cred ca nebunii (îi rog să mă ierte) că cică Domnul n-a mai lucrat în BOR de când s-a trecut pe nou și că cică ne-ar fi părăsit Dumnezeu și că a lucrat Domnul numai prin ei, prin stiliștii care au revenit pe vechi fără să treacă în biserica rusă sau greacă. Deci greșala lor e minciuna și răutatea și nu calendarul sau că țin ei ca pe vechi, iar că Domnul a lucrat prin BOR chiar în perioada comunistă când mulți din BOR deveniseră obedienți puterii comuniste și slujeau în ascuns satanei, deci că nu ne-a părăsit Dumnezeu, exemplul cel mai elocvent, sunt chiar sfinții Pucioși de la Noul Ierusalim care mărturisesc pe Cuvântul cel Veșnic Sfânt încă din 1955 cum Domnul e cu ei și prin ei și cu noi cei care am fi rămas.

Eu am scris acolo cum mi se părea mie o posibilă formă de îndreptare a anului la 366 de zile fix, și astfel se revine la Adevăr, însă mai simplu, se poate păstra șirul zilelor, și lunile așa cum sunt ele la anul bisect și doar se dau ceasurile cu 13 zile îndărăt, așa cum a fost și cum este.

Pare o nenorocire pentru unii și o lipsă de rânduială... ca anul să aibă pururea 366 de zile, ca orice an bisect, însă e cel mai corect.

Deci ce zic eu aici despre revenirea și întreptarera calendarului e doar o părere, o posibilă soluție posibilă, cinstită... dar nu doresc să se facă cum zic eu neapărat ci zic după Domnul, facă-se nu precum eu voiesc și când voiesc eu ci precum este voia Ta să se facă sfinte Părinte că doar după Tine și după voia Ta am zis și eu.

Să vedem atunci cine sunt stiliștii superstițioși și ascunși care vor și care nu vor schimbarea, care vor și care nu vor revenirea și îndreptarea sau care vor și care nu vor rămânerea așa cum e... în mod superstițios absurd doar ca să puște caqlendarele după modelul solar și planetar și cosmic absurd, luat de la explicaționiștii necredincioși, model fals născocit de științificii și comercianții gLumii.

Eu sunt pentru serbarea zilei de 7 ianuarie în data de 20 ianuarie, și așa a fost... în 2012, așa am serbat, și asta nu pentru că sunt stilist ci pentru că doresc să fiu în Adevăr și așa să mă rog și să mă închin slăvind sfânta Treime împreună cu toți sfinții.

Ai înțeles?

Deci îndreptarea posibilă se poate face de anul ăsta de Paști astfel, dacă or să hotărească maimarii insuflați de Duhul:

se socotește că anul va avea 366 de zile totdeauna, adică exact ca orice an bisect, se dau ceasurile înapoi cu 13 zile, și se păstrează în toți anii următori socoteala ca și cum toți anii ar fi bisecți, adică anul să aibă totdeauna 366 de zile, și iată cea mai simplă și dreaptă revenire, la Adevăr pentru slava lui Dumnezeu. Amin.

Last edited by vsovivi; 31.01.2012 at 11:59:39.
Reply With Quote