Citat:
Īn prealabil postat de Mihai36
Dumnezeu la judecata nu o sa intebe citi am judecat si hulit dintre cei care nu li sa dat credinta in Fecioara (ea este Dumnezeu? poate ca este dar ce vina au ei ca nu stiu?) ci o sa ne intrebe citi dintre ei am iubit si i-am ierat ca nu li sa dat aceeasi credinta si aceleasi certitudini.
|
Ce usor gasesti tu scuza celor care "nu stiu" sau "nu li s-a dat". Oare chiar asa usor este? Nu vor sa stie sau nu vor primeasca? Sunt doua lucruri diferite. Nu degeaba a spus parintele Arsenie Boca ca sectarii vor merge cu Biblia sub brat in iad. Sectarii nu citesc Biblia? Nu citeaza ei din Biblie? Nu avem poruca sa ne cistim parintii?
“Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta” (les. 20, 12). Cu atat mai mult ar trebui sa o cinstim pe Nascatoarea de Dumnezeu cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Pilda in privinta aceasta este insusi Mantuitorul Hristos, cand, rastignit pe Cruce, a incredintat pe sfanta Sa Maica ucenicului Sau prea iubit, Ioan, ca sa aiba grija de ea (Ioan 19, 26-27).