Off-topic:Nu cred ca sunteti troll, sunteti un iehovist (mai rau! :P ), judecand dupa raspunsurile date pe topicul despre starea omului in moarte. Iar atitudinea dvs. fata de penticostali/harismatici pare a fi parte a unui razboi personal, nicidecum motivata ideologic/confesional. Si ca sa parafrazez ce ati scris pe alt topic, cred ca iehovismul este o credinta laxista moral. E de ajuns sa citesti porcaria aia de "Turn", ca sa fii "integrat", si, de ce nu, "mantuit". Eu folosesc brosurile iehoviste pentru uz domestic in toaleta si magazie. E o hartie de calitate. Cu textul si imaginile e problema...
On-topic: In Biserica mea, trei Papi, din care unul beatificat, au sustinut integrarea miscarii harismatice, asa ca eu ii urmez pe ei. Evident, nu impartasesc neoprotestantismul penticostalilor, dar am cunoscut oameni deosebiti din aceasta confesiune, si mi-am facut o parere foarte buna. Deasemenea, este evident ca in orice se cheama adunare/organizatie omeneasca, inclusiv in orice confesiune religioasa, vor fi oameni de tot soiul, inclusiv de soiul rau. "Fragezimi si uscaturi", nu?
|