View Single Post
Vechi 28.01.2012, 23:01:07
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Laura,sa fim realisti! Nu o sa primim amenda pt. ca folosim Windows fara licenta,pentru ca in cazul asta lumea nu va mai folosi PC-ul,iar internetul este o foarte buna unealta de manipulare! Deci nu vor renunta la asa ceva,ca practic le-ar face un bine oamenilor scapandu-i de diavolul internet (ca putini il folosesc strict in scopuri bune). Vor cenzura de pe internet absolut tot ce nu le convine,ce e impotriva lor etc. Eu unul asta cred ca este principalul scop al proiectului...
Raoule, in afara, in Canada,Sua, Anglia, si alte tari nu poti folosi windowsul piratat, ptr ca imediat te detecteaza si ti-l blocheaza. A patit tatal meu, si a trebui sa isi cumpere licenta. Deci siteurile care pun in lumina proasta masoneria,noua ordine,guvernele mondiale etc. vor fii cenzurate?! Tot ce e posibil. Si eu am impresia ca se urmareste ceva mai mult decat drepturile autorului.

Da, asa e, traducatorii muncesc mult si in mod normal cel mai frumos si bine este sa cumperi cartea. Insa, eu ma gandeam mai mult la persoanele care nu au posibilitatea sau sunt in afara tarii si abia daca gasesc doua trei carti ortodoxe in romana, si nu ar trebui sa fie criticati ptr ca mai descarca una doua carti duhovnicesti de care au nevoie.

Deobicei se face abuz de lege si forta, si sincer, nu am incredere in acest proiect. Daca vrei sa semnati petitiile internationale impotriva ACTA f. bine, daca nu iarasi bine. Eu mi-am expus parerea.
Reply With Quote