View Single Post
Vechi 28.01.2012, 10:35:58
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Și atunci, pentru numele lui Dumnezeu, cum se face că am primit lecții de viață ortodoxe de la un protestant?
Da,si cartile sfintilor stau in rafturi... (ca sa o citez pe o colega de forum,ca bine a zis). Am ajuns sa luam lectii de ortodoxie tocmai de la protestanti,de parca ne-ar fi secat toate izvoarele bune care le avem.

Citat:
P.S. Sunt împotriva ecumenismului și iubiristicii "creștine", dar nu pot să nu văd în acest om un frate luptător pentru mântuire.
Pai asa si neoprotestantii lupta,sunt oameni buni,saritori,milostivi... Daca vrei iti prezint cativa. Poti sa juri ca sunt pe calea cea dreapta!

Citat:
Greșelile lui doctrinare sunt dureroase.
Pai vezi omule. Mai ales in situatia in care el a luat cunostinta si stie perfect do ortodoxie,dar o respinge de bunavoie. Citeste Biblia si vezi ce atitudine are Mantuitorul despre acestia... Ca poate pe Hristos il crezi daca pe mine nu ma iei in seama.

Citat:
Dar, în mod cert, nu voi fi eu cel care-i va selecta la Judecata de Apoi pe cei ai Domnului Iisus Hristos!
Asa,si care e legatura? Am zis eu sau oricare alt ortodox ca ii va selecta la judecata? Sunt tainele lui Dumnezeu pana la urma,dar pana una alta avem niste canoane care trebuiesc respectate! Faceti ascultare fata de sfintii parinti fratilor,sa nu o mai luam noi de capul nostru ca nu e de bine.

Doamne-ajuta!
Reply With Quote