Subiect: Sotul ideal
View Single Post
Vechi 28.01.2012, 06:12:28
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Hm... N-a fost sa fie!... Eu zic ca daca el ar fi simtit ca EA este Mss. Perfect, n-ar fi ezitat deloc... Dupa trei ani, ori era inca prea legat de fusta mamei si facea numai ce spunea ea, ori tocmai fortarea notei, l-a facut sa se razgandeasca. Barbatii sunt destul de tacuti si de imprevizibili. Cred ca a realizat ca e pe post de papitzoi, tocmai cand credea ca sunt un cuplu fericit... Cine poate sti?

@mirela.t, de cand ma stiu tot de zane dintr-astea am auzit: "Zana Maseluta", "Ielele", ca sa nu mai zic de celelalte "muieri" celebre: "Muma Padurii", "Baba-cloanta-cotoroanta", "Zgripturoaica", "Soacra cu trei nurori", si alte babe (Punguta cu 2 bani, Fata babei, Baba Dochia sau Baba Novac!...) Pana si Alba ca zapada s-a compromis impartind casa cu 7 barbati, sub nivelul ei... social si a fost salvata de un print sharmant, prin respiratia "gura la gura", dupa ce ma-sa vitrega (tot o muiere, deci) a otravit-o cu sange rece (sau cu un mar, nu mai tiu bine minte, ca eram copkil). Pe cand barbatii perfecti... Fat-frumos (cu sau fara stea in frunte, da' numa' cal alb sa aiba), Harap-alb, Grauceanu, Adrian Mutu... eheheyy...
Vezi că dacă te uiți sub fusta Babei Novac, s-ar putea sa ai o surpriza!
Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Iubirea dureaza trei ani (pe acolo..).
Apoi se evapora..
(Si pe primul loc credinta, dar in situatia aceea.. nu era cazul)
De asta spuneam eu că e trist...
Reply With Quote