Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Eu as zice ca dimpotriva, chiar avem useri care au un foarte ascutit simt al umorului, doar ca nu intotdeauna pica bine pe un astfel de forum.
|
Subscriu si eu, cu precizarea ca totusi unora le pica (cam) greu fisa... sau dimpotriva, au ajuns sa practice umorul negru.
Anyway, sa mai si radem un pic :) . Tineti minte si pilda aceea a parintelui Antonie cel Mare, cu intinsul corzii.
Un cuplu își sărbătorește nunta de 40 de ani într-un mic restaurant liniștit și romantic.
Dintr-o dată la masa lor apare o mica zână care le spune:
-Pentru că sunteți un cuplu exemplar și pentru iubirea voastră reciprocă în tot acest timp, vă îndeplinesc fiecăruia o dorință!
Soția spune:
- Vreau să călătoresc cu soțul meu drag în jurul lumii!
Zâna flutură bagheta magică și apar 2 bilete de călătorie în mâinile ei.
Soțul s-a gândit un moment și spune:
- Ei bine, asta e o oportunitate care nu-mi va veni de 2 ori. Imi pare rău iubirea mea, dar dorința mea este de a avea o soție cu 30 de ani mai tânără decât mine!Soția și zâna au rămas profund dezamăgite. Dar dorința este dorință.
Zâna a fluturat bagheta magică și minune!.... soțul a devenit de 92 de ani!
Morala acestei povești: Bărbații care sunt nemernici și nerecunoscători ar trebui să nu uite că zânele sunt totusi de sex feminin!
Nota mea : am omis intentionat sa dau copy/paste la ultima linie a bancului, dar am zis sa-mi repar totusi 'greseala'.
deci, era vb de un indemn de a trimite aceasta pilda
oricărei femei care vrea să râdă și bărbaților care pot face față!
Aici pe forum fiecare duce cat poate, n-am cum sa fac diferenta.