View Single Post
Vechi 25.01.2012, 14:44:16
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Percepția ta , dragă Loredana, e greșită, căci printre cei mai buni prieteni ai mei de pe acest forum sunt cei de altă confesiune, printre care și Scot , un om mare la suflet cu care și corespondez și care mi-a trimis prin poștă multe cărți Ortodoxe, icoane , și-i mulțumesc din suflet încă odată pentru gestul lui. Tu ai impresia că aici e lipsă de drgoste ?Te înșeli amarnic, căci nu ști în ce relații directe sunt cu mulți din cei cu care polemizez. Vrei să descriu fape concrete ? Am făcut asta în sute de mesaje scrise pe multe Topice , dar asta-i deja Slavă Deșartă, deci mă ispitești, dar te iert , căci știu că tinerețea e de vină , și nu reau intenție. Apoi , citește de vrei tot threadul , cu răbdare , calm și discernământ. Da, multe citate sunt dure, dar adevărate , și sunt adresate nu ție, nu unor Oameni precum Scot, Mihnea , Noesissa , ci celor ce au un singur gând , al "vânării"noastre , care au reușit , parțial, dar au reușit să destabilizeze acest forum . Sunt unii care efectiv ne urăsc, drgă Loredana și vor să vadă spartă Ortodoxia asta . . . !
Tot raman la parerea mea gresita, Ca nu cu canonele indrepti omul care te uraste. Si nu doresc sa postati faptele bune, ptr ca e o isipta strasnica. Si pe Hrsitos l-au urat, si pe sfintii.
Omul poate sa aleaga : sa fie Un Ioan Botezatorul sau un Ioan Evanghelistul. Dar daca alegem sa fim cel dintai, trebuie sa avem trairea celui dintai. E foarte bine sa atragi atentia cand se greseste, dar sa incepi sa arunci anateme...
Noi ne maniem repede pe acesti eretici, si pe buna dreptate, caci e o manie dreapta. Dar psalmistul invata"Maniati-va, dar nu gresiti".Poate un soi de rugaciune ptr indreptarea lor n-ar strica(zic asta, crezand ca e bine, cu toate ca nici eu nu ma rog ptr ei, de multe ori cu greu si ptr mine).
Dar asa cum spuneti, tineretea e de vina ptr ca vad lucrurile asa.