View Single Post
Vechi 25.01.2012, 13:22:25
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, eu iti cer mere iar tu imi dai banane?
Merele și bananele nu fac parte din aceeași specie, pe când Fiul face parte din Dumnezeire. Mai mult decât atât: este chiar Dumnezeu!

Citat:
Unde scrie ia Romani 9:29 si la Iacob 5:5 de Iisus Savaot?
N-am spus că ar scrie, scrie doar de Savaot. Ciudățenia aceasta "Iisus Savaot" ai inventat-o tu, omițând că "Savaot" este un cuvânt ebraic originar din VT. Iar în VT nu avea cum să fie Numele Iisus.

Citat:
Unde apare in Evanghelii ca Arhanghelul Mihail v-a judeca lumea? Nu Fiul Omului v-a face acest lucru? Este Fiul Omului Savaot?
Titulatura "Arhanghelul Mihail" apare într-un singur loc în NT și tu ai pretenția să scrie acolo tot ce vrei tu? Că e Savaot, că e Judecător, că e Mântuitor, că e Mare Preot, că e...

Citat:
Uite in VT unde apare Termenul Savaot:Isaia 5:7,9,16,24; Isaia 6:3,5; Isaia 8:13,18; Naum 2:14; Osea 12:6; Agheu 1:2,5,9 etc. Astea sunt doar cateva versete, ele fiind mult mai multe. Trebuie mentionat ca lui Mihail NICIODATA nu ii este atribuit acest titlu Savaot (comandant al ostirilor ingeresti) nici in VT
La fel și aici...

Citat:
Daca Mihail ar fi fost Dumnezeu, nu l-ar fi purtat si el, dat fiind faptul ca si el este o capetenie a ingerilor? Oare de ce?
Ca să se întrebe Ștefan Florin, de aceea!