View Single Post
Vechi 13.09.2007, 14:47:24
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

Nu am caine, si de multe ori mi-a fost frica de maidanezi sa nu ma muste pe strada. Sunt niste descreerati care ar trebui Am zis ca exista si cersetori care nu sunt viciati dar in proportie de 5%.
Ideea e ca daca chiar te apuci sa ajuti singur un astfel de om incat sa ii oferi o casa a lui si masa zilnic ajungi mai cersetor decat el. Statu care fura ar trebui sa se ocupe de ei cu case si cantina pt saraci, nu zis ca nu le dam si noi dar nu bani direct ca ii folosesc pe batii si tigari, mai bine le-am da direct produse. Desi stiu betivani care de ciuda ca nu le-ai dat bani te blesteama si le arunca.
Cazuri sunt de toate felurile, dar majoritatea cersetorilor sunt viciati si indraciti .
Eu nu am caine si nu am avut niciodata, dar asta nu inseamna ca nu iubesc animalele.
Imi place ce ai povestit vsovi, am vazut un film "Toti cainii ajung in rai".
L-am vazut in perioada in care imi era cam frica de cainii de la mine de la bloc pt ca era o catea cu pui si latra cam rau, dar am aflat ca nu musca, dupa ce i-au facut un cotet undeva cu puii asezati in siguranta era foarte cuminte.
Oricum filmul ala mi s-a parut mult mai impresionat decat multe altele siropoase cu oameni viciati si dezaxati care sunt in topul preferintelor.
Reply With Quote