View Single Post
Vechi 24.01.2012, 16:43:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Cuvintele par limitate si ipocrite. O lacrima tacuta, poate spune mai mult decat o mie de multumiri.
Asa-i ! Nu stiu dar in relatia cu El , de multe ori cuvintele rostite cu glas tare mi se par mereu nepotrivite , precum si cuvintele scrise . Suna a Slava desarta , si tocmai de aceea vorbirea cu Dumnezeu o fac in intimitatea si singuratatea mea , caci este o relatie aparte , unica , speciala . Mai mult curaj am in a vorbi si a scrie deschis cu Maica Domnului , cu Preasfanta Fecioara , o simt mult mai aproape ca OM , am mai mult curaj in fata ei , si cel mai mult in fata icoanei ei am plans . Nu stiu daca am plans vreodata precum am plans in fata icoanei Maicii Domnului , si nu stiu de ce astfel ! Fara Dumnezeu acum eram terminat , eram un om de rand , un desfranat , un betiv , un fumator inrait , un om fara familie , fara nimic . Viata de aici , chiar ca nu ar fi avut nici un sens . Deabia astept inalnirea cu El , cu toate ca aceasta inseamna moarte ! Mi-e teama , draga Omu Bun , sa nu mai gresesc precum am gresit in tinerete , sa tin aproape de Biserica , de Duhovnic , sa ma Spovedesc si sa ma Impartasesc cat mai des , caci simt ca intalnirea cu El nu se va mai lasa mult asteptata !
Doamne fi milostiv cu mine pacatosul , zlobodul la gura , maniosul si slabitul in cele de folos si bine placute Tie .
Iarta-ma Doamne , iarta-ma , iarta-ma , iarta-ma !

Last edited by cristiboss56; 24.01.2012 at 16:45:38.
Reply With Quote